Reklama

Reklama

Powiększyli wjazd o pół metra. Zmodernizowany budynek straży

Opublikowano: Aktualizacja: 
Autor:

Powiększyli wjazd o pół metra. Zmodernizowany budynek straży - Zdjęcie główne

Udostępnij na:
Facebook

Przeczytaj również:

Wiadomości Zakończyła się modernizacja budynku garażowo-koszarowego Państwowej Straży Pożarnej przy ul. Narodowych Sił Zbrojnych 8 w Płocku. Dzięki obniżeniu posadzki otwory bram garażowych zwiększyły się z 325 do 375 cm.

Reklama

Prace na terenie Jednostki Ratowniczo-Gaśniczej nr 1 ruszyły w sierpniu br.

W budynku naprzeciw "Elektryka" wymieniono także nawierzchnię placu manewrowego oraz bramy garażowe na większe, z obiektu będą mogły korzystać wyższe pojazdy.

Koszt remontu oszacowano na ponad 1,6 mln zł, zdecydowaną większość wydatków pokryto ze środków budżetu państwa.

Udostępnij na:
Facebook
wróć na stronę główną

ZALOGUJ SIĘ - Twoje komentarze będą wyróżnione oraz uzyskasz dostęp do materiałów PREMIUM.

e-mail
hasło

Nie masz konta? ZAREJESTRUJ SIĘ Zapomniałeś hasła? ODZYSKAJ JE

Komentarze (0)

Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania. Jak to zrobić dowiesz się w zakładce polityka prywatności.

Wczytywanie komentarzy