Zahir Kebab – We make tasty food!

Opublikowano:
Autor:

Zahir Kebab – We make tasty food!  - Zdjęcie główne
Udostępnij na:
Facebook

Przeczytaj również:

Wiadomości Kto nie jadł ROLLO od Zahira, niech pierwszy rzuci kamieniem! Polacy kochają orientalne smaki, podane w ekspresowym tempie. Czytajcie dalej, a dowiecie się, w czym tkwi sekret tej prostej, a zarazem wyjątkowo smacznej kuchni. Ostrzegamy, jeśli jesteście głodni, to od razu szykujcie się do wyjścia na…KEBABA.

Kto nie jadł ROLLO od Zahira, niech pierwszy rzuci kamieniem! Polacy kochają orientalne smaki, podane w ekspresowym tempie. Czytajcie dalej, a dowiecie się, w czym tkwi sekret tej prostej, a zarazem wyjątkowo smacznej kuchni. Ostrzegamy, jeśli jesteście głodni, to od razu szykujcie się do wyjścia na…KEBABA.

ZAHIR KEBAB to jedna z najszybciej rozwijających się sieci gastronomicznych w Polsce, słynąca z najdłuższego, bo 50 centymetrowego – MEGA ROLLO. Firma zadebiutowała w 2014 roku, w którym to założyła pierwszy lokal gastronomiczny w Ostrowie Wielkopolskim. Na szczęście ZAHIR KEBAB w mgnieniu oka dotarł do innych miast (i to z przytupem)! Teraz znajdziecie go w ponad 40 miastach w całej Polsce – w tym, od niedawna w Płocku przy ul. Dworcowej 16.

Sekret? Sekret oczywiście tkwi w szczegółach i… jedzeniu! Potrawy produkowane są w 100% z polskich produktów, a codzienna dbałość o jakość i smak przekłada się na zadowolenie klientów. Wyselekcjonowane mięso, świeże warzywa, specjalne mieszanki ziół i przypraw oraz sos przygotowywany według unikalnej receptury, to zapowiedź naprawdę pysznej kulinarnej przygody.

No właśnie, a co właściwie warto zjeść w lokalach Zahir Kebab? Chyba najbardziej popularną propozycją jest wspomniane wcześniej ROLLO ZAHIR KEBAB, które dostaniecie w najróżniejszych wersjach – klasycznej, z serem, amerykańskiej (z frytkami w środku), wegetariańskiej z falafelem, fit, czy ze szpinakiem. Oczywiście wszystko na miarę apetytu – czyli w 3 rozmiarach.

Jeśli nie jesteście fanami obiadu „do ręki”, to w ofercie ZAHIR KEBAB znajdują się takie propozycje jak: KEBAB BOX – danie zamknięte w pudełku, w którego skład wchodzą soczyste mięso (do wyboru kurczak lub baranina), frytki i surówka. TALERZ KEBAB – solidna porcja, soczystego mięsa podana na talerzu w towarzystwie warzyw i frytek w różnych wielkościach. Dla wegetarian „falafelowy” odpowiednik – TALERZ FALAFEL z kotlecikami z ciecierzycy robi robotę. „Kurczakożercy” również się nie zawiodą. W ofercie tej sieci od niedawna dostępne są również POPSY i STRIPSY z kurczaka podane z frytkami. Chrupiące, aż palce lizać – gwarantujemy!

Dbacie o linię lub po prostu chcecie zjeść coś nieco lżejszego, rozumiemy, szanujemy i… prezentujemy sałatki – GRECKĄ (zestaw świeżych, polskich warzyw w połączeniu z greckimi oliwkami, serem feta i sosami do wyboru) oraz KEBAB (kompozycja świeżych warzyw i soczystego mięsa z sosem do wyboru).

A na deser BAKLAVA lub zdrowy owocowy mus ZAHIREK, dostępny w dwóch smakach: jabłko banan lub jabłko, banan, brzoskwinia. Oczywiście w każdej restauracji do dania obiadowego dobierzecie swój ulubiony napój.

Pamiętajcie, że mimo trudnej sytuacji epidemiologicznej lokale nadal prężnie działają z zamówieniami na wynos i dowozami.

Czujecie się głodni? My bardzo, dlatego kończymy i zmykamy na posiłek, oczywiście do ZAHIR KEBAB, a Was mamy nadzieję – zabieramy ze sobą!

Pełną listę lokalizacji znajdziecie na stronie internetowej: http://zahirkebab.pl/

Wpadnijcie i obserwujcie (ostrzegamy, to uzależnia) na social media:

Udostępnij na:
Facebook
wróć na stronę główną

ZALOGUJ SIĘ - Twoje komentarze będą wyróżnione oraz uzyskasz dostęp do materiałów PREMIUM.

e-mail
hasło

Nie masz konta? ZAREJESTRUJ SIĘ Zapomniałeś hasła? ODZYSKAJ JE