Reklama

Reklama

Studenci zrobili skwerek przy Politechnice

Opublikowano: śr, 16 lis 2016 16:32
Autor:

UDOSTĘPNIJ NA: UDOSTĘPNIJ NA:

Przeczytaj również:

Fotorelacje

Reklama

Przed budynkiem Politechniki Warszawskiej powstał skwerek, który już można zobaczyć. Oprócz klasycznych ławek i wysokich donic cała reszta w środku miała przypominać cyrkiel. Miejsce zostało udostępnione w środę, odsłonięto także dwie tablice informujące, że jest to inicjatywa z okazji obchodów 50-lecia płockiej filii.
UDOSTĘPNIJ NA: UDOSTĘPNIJ NA:
wróć na stronę główną

ZALOGUJ SIĘ - Twoje komentarze będą wyróżnione oraz uzyskasz dostęp do materiałów PREMIUM.

e-mail
hasło

Nie masz konta? ZAREJESTRUJ SIĘ Zapomniałeś hasła? ODZYSKAJ JE

Komentarze (0)

Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania. Jak to zrobić dowiesz się w zakładce polityka prywatności.