Reklama

Prezes spółki sportowej odchodzi ze stanowiska

Opublikowano: wt, 5 lut 2019 09:02

Prezes spółki sportowej odchodzi ze stanowiska - Zdjęcie główne
UDOSTĘPNIJ NA: UDOSTĘPNIJ NA:

Wiadomości Informacja o odejściu Adama Wiśniewskiego pojawiła się we wtorek rano. Jeszcze dziś kibice poznają jego następcę.

Reklama

Informacja o odejściu Adama Wiśniewskiego pojawiła się we wtorek rano. Jeszcze dziś kibice mają poznać jego następcę.

- Dziś rano Rada Nadzorcza SPR Wisła Płock przyjęła rezygnację ze stanowiska prezesa spółki - ze względów osobistych - Adama Wiśniewskiego - poinformował Hubert Woźniak z zespołu medialnego w płockim Ratuszu.

- We wtorek na ręce Rady Nadzorczej złożyłem rezygnację z funkcji prezesa SPR Wisły Płock. Jest to podyktowane sprawami prywatnymi, o których w obecnej chwili nie chcę mówić. Dziękuję wszystkim pracownikom klubu za współpracę przez ostatnie 19 miesięcy i życzę powodzenia mojemu następcy - powiedział Adam Wiśniewski.

Także we wtorek na godz. 11.00 zwołano konferencję prasową w Orlen Arenie - jak zapowiedziano - z nowym prezesem spółki.

Więcej wkrótce.

[ZT]19557[/ZT]

[ZT]20650[/ZT]

UDOSTĘPNIJ NA: UDOSTĘPNIJ NA:

Komentarze (13)

Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania. Jak to zrobić dowiesz się w zakładce polityka prywatności.