reklama

Piekarnia otwiera nowy punkt. Dla pierwszych 50 osób miesięczny zapas chleba gratis

Opublikowano:
Autor:

Piekarnia otwiera nowy punkt. Dla pierwszych 50 osób miesięczny zapas chleba gratis - Zdjęcie główne
Udostępnij na:
Facebook

Przeczytaj również:

WiadomościPrzez blisko 30 lat działalności piekarnia zyskała duże grono oddanych klientów. Efektem dużego zainteresowania jest kolejny punkt, który otworzy się już w sobotę. Będą promocje oraz porady dietetyka.

Przez blisko 30 lat działalności piekarnia zyskała duże grono oddanych klientów. Efektem dużego zainteresowania jest kolejny punkt, który otworzy się już w sobotę. Będą promocje oraz porady dietetyka. 

Pieczywo z supermarketu, wypiekane z ciasta głęboko mrożonego zwyczajnie nie może równać się z tym wypiekanym na świeżo, według tradycyjnych receptur. Nic dziwnego, że ciepłe bułeczki z piekarni K. Zieliński rozchodzą się jak... ciepłe bułeczki. Tu liczy się jakość produktu, a tę gwarantuje specjalna technologia wyrobu. Pieczywo w piekarni jest zawsze świeże i pieczone tylko raz - dzięki temu dłużej zachowuje swoją jakość. 

W wypiekaniu pieczywa pośpiech jest wyjątkowo niepożądany. Opóźniony rozrost to dłuższe pęcznienie skrobi i białka, a to z kolei gwarantuje delikatny miękisz i bogaty aromat. Mówiąc krótko - tak wypieczone pieczywo jest po prostu najwyższej jakości. 

W najbliższą sobotę 18 listopada o 9:00 piekarnia K. Zieliński otwiera kolejny punkt, tym razem przy ul. Dobrzyńskiej 27. Z tej okazji przygotowano degustacje wyrobów cukierniczych i piekarniczych, porady dietetyka, specjalne promocje, a dla pierwszych 50 osób - miesięczny zapas pieczywa gratis! 

- Naszą domeną są doskonała jakość i wyborny smak - zapewnia Michał Zieliński, wiceprezes zarządu. - Stawiamy również na innowacyjność naszych wyrobów, bo choć chcemy być kojarzeni z tradycją, to zależy nam na spełnianiu oczekiwań klientów. Nasze wyroby charakteryzuje najwyższa dbałość o jakość wytwarzanego pieczywa, wyrabianego na naturalnym zakwasie, bez dodawania polepszaczy i sztucznych konserwantów.

      

Udostępnij na:
Facebook
wróć na stronę główną

ZALOGUJ SIĘ - Twoje komentarze będą wyróżnione oraz uzyskasz dostęp do materiałów PREMIUM.

e-mail
hasło

Nie masz konta? ZAREJESTRUJ SIĘ Zapomniałeś hasła? ODZYSKAJ JE