Reklama

Reklama

Otwarcie nowego lokalu La Trattorii

Opublikowano: pt, 14 wrz 2018 15:30
Autor:

Otwarcie nowego lokalu La Trattorii  - Zdjęcie główne
UDOSTĘPNIJ NA: UDOSTĘPNIJ NA:

Przeczytaj również:

Wiadomości Serdecznie zapraszamy wszystkich fanów dobrego jedzenia na otwarcie restauracji La Trattoria w galerii Atrium Mosty. Już w sobotę 15.09 o godzinie 10:00 otwarty zostanie drugi lokal spod tego szyldu, pierwszy przed rokiem otworzył się w galerii Wisła na płockich podolszycach. Na gości przez pierwsze dwa dni czeka masa atrakcji!

Reklama

Serdecznie zapraszamy wszystkich fanów dobrego jedzenia na otwarcie restauracji La Trattoria w galerii Atrium Mosty. Już w sobotę 15.09 o godzinie 10:00 otwarty zostanie drugi lokal spod tego szyldu. Pierwszy przed rokiem otworzył się w galerii Wisła na płockich podolszycach. Na gości przez pierwsze dwa dni czeka masa atrakcji!

W sobotę od godziny 12:00 na fortepianie grał będzie Maksymilian Chlewiński W niedzielę zaś standardy jazzowe od godziny 13:30 zaserwują nam Piotr Jędraszczak na saksofonie oraz Adam Rossa i jego piano.

- Nasz nowy lokal ma w Płocku wyznaczać nową jakość, którą chcemy budować w oparciu o potrzeby mieszkańców. Szukaliśmy pomysłów, które zapewnią nam swojego rodzaju świeżość na Płockim rynku i mamy nadzieję, że recepta na nie została znaleziona! - mówi pan Grzegorz, właściciel restauracji. 

W lokalu pojawi się długi, biesiadny stół, który zachęcać ma do łączenia się w grupy, niezależnie od wieku, wykonywanej pracy czy wykształcenia. Po prostu każdy ma czuć się przy nim dobrze. Duży stół to także możliwość wspólnego posiłku z całą rodziną - do czego oczywiście zachęcamy.

Nowości pojawią się także w kuchni oraz na barze. Pierwszy raz w Płocku pojawi się prawdziwa, amerykańska pizza oraz pizza Di Recco.

- Jeszcze nikt tego nie serwował, dlatego mamy nadzieję, że goście, którzy spróbują naszych nowości, będą do nas systematycznie wracać - dodaje.

Poza ścianą win na barze pojawią się trunki wysokoprocentowe, takie jak Finlandia czy Baczewski. Skosztować będzie można nawet samego "ducha puszczy", który do restauracji ma trafić z samego serca Podlasia.

- Na pewno będziemy dbać o jakość naszej kuchni oraz obsługi, chcemy aby każdy wyszedł od nas najedzony i zadowolony z myślą, że jeszcze tutaj wróci i nie będzie mógł się tego doczekać - zapewnia właściciel. 

 

 

UDOSTĘPNIJ NA: UDOSTĘPNIJ NA:
wróć na stronę główną

ZALOGUJ SIĘ - Twoje komentarze będą wyróżnione oraz uzyskasz dostęp do materiałów PREMIUM.

e-mail
hasło

Nie masz konta? ZAREJESTRUJ SIĘ Zapomniałeś hasła? ODZYSKAJ JE

Komentarze (0)

Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania. Jak to zrobić dowiesz się w zakładce polityka prywatności.